Revista Municipal Ajuntament

Enguany, més que mai, fem Nadal al Prat!

Enguany, més que mai, fem Nadal al Prat!
Enguany, més que mai, fem Nadal al Prat!

Enguany he reclamat sovint un esforç a tothom, en la mesura d’allò possible, per donar suport i comprar als comerços del Prat. S’acosten unes festes de Nadal molt atípiques i massa incertes per a molta gent. Però no per això hem de d’abandonar la il·lusió que suposa poder celebrar-les de la millor manera possible. Cadascú a la seva manera, amb les seves costums. Sobretot, no us oblideu d’escriure les cartes als Reis d’Orient, al Tió i al Pare Noel per tal que puguin fer els encàrrecs a les botigues de la nostra ciutat i així mostrar tot el suport a les famílies que es dediquen al comerç de proximitat.

Al Prat podem trobar-ho tot! Només cal sortir al carrer, anar a qualsevol botiga i ens atendran de forma personalitzada. Les botigues del Prat donen vida als nostres carrers, ens els fan més nostres. El botiguers i botigueres de la ciutat són aquelles que es preocupen per nosaltres, què et pregunten com està la família, que coneixen la teva talla i t’assessoren de la millor manera possible. Comprar al Prat és fer comunitat, és fer ciutat.

Que esteu acostumats a comprar per internet? Cap problema, la majoria d’establiments del Prat han fet un pas endavant, han invertit i també ofereixen els seus productes digitalment. Els nostre comerç pot ser petit o mitjà, però és àgil i està preparat per afrontar els reptes actuals que suposa la distribució i el comerç online.

El nostre comerç fa anys que està al nostre costat i ara és el moment que nosaltres demostrem que estem al seu i els hi donem la nostra confiança, que apostem pels seus productes i els seus serveis. En aquests temps de pandèmia, han estat al peu de canó i nosaltres els hi hem d’agrair.

Sempre ho hem dit i ho creiem fermament: Si el comerç somriu, El Prat és viu!

Bones festes a tothom!